Siirry sisältöön

eMatic Oy

 

eMatic

eMatic Oy:ssä toiminta-ajatuksena on sähköinen automatisointi taloushallintoon, hieman eri tavalla kun perinteisessä kirjanpidossa, niitäkään periaatteita unohtamatta.


Hyvä kirjanpitotapa tarkoittaa kirjanpitolakia täydentäviä periaatteita jotka sallivat useita ratkaisuja kirjanpidon käytännön toteuttamisessa ja soveltamisessa kirjanpitovelvollisen oloihin.

Hyvää kirjanpitotapaa ei ole laissa täsmällisesti määritelty, mutta sen piirteitä löytyy useista lähteistä: kirjanpitolaista, kirjanpitoasetuksesta, muusta lainsäädännöstä, kirjanpito- ja muun lainsäädännön nojalla annetuista kirjanpitoa koskevista viranomaismääräyksistä, kirjanpitolautakunnan ohjeista ja lausunnot jne.

ePalvelua ohjaa paperittomuus ja realiaikaisuus eli tarvitsemasi tieto on heti käsillä. Asiakasyritysten taloushallinnon automatisoiminen on osaamistamme — tiedämme mistä puhumme ja mitä tarjoamme. Tarvitset  internetyhteyden ja sopimuksen ePalveluista kanssamme.

Taloushallintopalvelumme ovat ajasta tai paikasta riippumaton,  24/7, tosiaikainen ja tapahtumat kirjautuvat heti toimintasi yhteydessä. Henkilökohtaiset taloushallintopalvelut saat meiltä toimistomme aukioloaikoina.

eMatic Oy on  NETVISOR  kasvukumppanuus partneri. Kirjaudu Netvisor ohjelman sivuille tässä.

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.